Error while running asp.net apps in Visual Studio 2015 working on Aspnet


0 votes
asked Mar 16, 2016 by erh_This (240 points)
Or something like the answer found here using an if else statement. In my company I'm running Visual Studio 2015 Enterprise and just recently upgraded to Windows 10

4 Answers

0 votes
answered Apr 25, 2016 by Yes_An (1,280 points)
selected Apr 27, 2016 by i_dont
 
Best answer
From https://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-community-vs.aspx you could use one of these mechanisms to update the
commented Apr 26, 2016 by Qb6693 (590 points)
They should also take care of similar elements
commented Apr 27, 2016 by GonzalezDe (150 points)
I have another solution that makes this possible
0 votes
answered May 19, 2016 by qb_9275_d (1,010 points)
Also see this question where I put this comment as well. I realize that present documentation http://blogs.msdn.com/b/visualstudio/archive/2015/07/20/visual-studio-2015-and-visual-studio-2013-update-5-released.aspx is only a preliminary document
0 votes
answered May 21, 2016 by Parame (390 points)
Got stuck with this issue myself and found one more cause for this problem
Here's a brief thread about this https://blogs.windows.com/buildingapps/2015/04/30/whats-new-in-visual-studio-tools-for-universal-windows-apps/
0 votes
answered Jun 2, 2016 by domenic (150 points)
I found a very good trick to overcoming this very same issue
See Released Today: Visual Studio 2015, ASP.NET 4.6, ASP.NET 5 ... for one report of this

What is Geekub?

Q&A site for professional and enthusiast programmers, software developers and other technical users. With your help, we hope to work together to build a library of detailed answers to just about any question that is related to programming!







...